HELLO SURVIVORS

FullSizeRender
december 4th, 2015
|

A Városi Túlélők évek óta keresik a legextrémebb kalandokat Budapesten. Felkutatják a legjobb SPOT-okat Magyarországon és közben járják a világot, hogy felfedezzenek és kipróbáljanak mindent, majd ezekből az utazásokból kisfilmet csináljanak egy GoPro kamerával.

Az Urban Survivors egy egyetemisták körében megrendezésre kerülő világversenyen is képviselte már Magyarországot, abban őrült kalandversenyben, ahol pénz és telefon nélkül kellett Bécsből – Berlinbe jutni, minél több országot érintve, úgy, hogy az egyetlen fizetőeszköz egy doboz energiaital volt (vagy egy pozitív gesztus). Vetélytársaik 27 országból, Amerikától – Koreáig, Európától – Fülöp Szigetekig jelentkeztek. Az utazás a kaland mellett, a találékonyságról, a stratégiáról és a kommunikációról szólt, ahol egyetlen egy dolog számított: Can You Make It?

Részt vettek Magyarország első stoppos versenyén és azóta is kalandoznak ilyen formában. Minden hónapban felfedeznek egy varost 24 óra alatt. Kirándulnak, fesztiváloznak, sportolnak, különböző versenyekre járnak, és közben teljesítik a bakancslistájukon szereplő dolgokat..

…mert Városi Túlélők, nem csak túlélni akarnak, hanem ÉLNI! Élni a komfortzónán túl, mert az igazi élet a komfortzónán túl kezdődik…

24HoursInTheCity

Leave a comment: